Peppi on kyläillyt ahkeraan, on käyty Hugolassa, äidillä ja Santahaminassa sekä turistina eläinlääkärillä. Bussimatkustamisessa Peppi on jo ihan vanha tekijä. Tosin sylissä olo alkaa kyllästyttää ja se kelpaa parhaimmiten silloin, kun tulee kylmä ja väsy. Muuten osataan kertoa enemmän kuin ärrinpurrin, että Peppi ei tahdo! Peppi tekee itse!

Orastavat hihnassa opettelukerroillakin hihnalle saatetaan vetää aika siepit. Kaikki mikä rajoittaa Peppiä on OUT. Voi olla, että vaikka tilasin sen pehmeän, helpon paketin - vaikuttaa, että tässä joudutaan vielä painimaan tahtojen taistot.

Pepille on myös naksuteltu metallikapulan koskemista ja sivulle tuloa. Viretilasta riippuen välillä ollaan loistavia, välillä vähemmän. Naksun ääni on ainakin jo ehdollistettu.

Hugolassa Peppi riehui lastenleluilla. Helistin oli pop ja pehmonallet. Äidille mentiin bussilla edes-takaisin.

Varsinainen pitkä matka tehtiin sitten tänään Santikseen Aulin tykö. Nönö tervehti pennun hienon herrasmiesmäisesti, Tao olikin sitten tosi bitch eikä Nönö ollut suosiossa. Ulkona tehtiin lenkki eikä pentu ollut paukkeesta moksiskaan. Menomatka taitettiin autolla ja takaisin tultiin ensin yhdellä bussilla Herttoniemeen, vaihto toiseen ja Pasilaan, Pasilasta junalla Leppävaaraan ja sieltä vielä bussilla kotia. Peppi oli taas helppo ja nukkui autuaasti kaikki matkat sylissä.

Tämän jälkeen oltiin jo väsyneitä ja Nooran tullessa kylään tupatarkastukselle  - hyvä pentu, esitti Peppi pahimmat puolensa. Yliväsymyksessä ennenkin huomattu että Pepillä menee vähän yli, muut sanoo että pennut kuukahtaa sinne tänne, ei meidän Peppi,  meidän Peppi alkaa hillua kuin heikkopäinen. Joten Peppi riehui, oli pahanilkinen kuriton kakara eikä rauhoittunut käskystäkään. Ulkona Peppi pääsi vielä moikkamaan sisaruksia, joiden kanssa vähän temuttiin ja vähän tapeltiin. Yllättävää kyllä, se omasta mielestäni pienin tyttö lähtiessä olikin heivannut itsensä ohi sisaruksistaan kasvussa tai sitten Pepin "hulmuava" tukka hämää  . Tosin tuntuu kyllä itsestäkin, että Peppi kasvaa tunneissa, joka kerta nukkuessaan se venyy lisää mittaa.

 

ps. Peppi painoi eläinlääkärin vaa'alla 7 kiloa.