Viikko alkoi Taolla hierojalla käynnillä. Vähän jännitti mennä, jos jossain on tulehdusta ettei se ryöpsähtäisi käsiin, mutta päätin ottaa riskin. Riski kannatti. Yksi peppulihas on pinkeä kuin viulunkieli ja vailla omia lihasperäisiä vammoja en ole pystynyt edes kuvittelemaan, jotta moinen tekisi kovin rammaksi. Seuraavan aamuna Tao oli 75% parempi. Rapun edessä aristeli hieman kiviä, muttei enää ontunut. Toivoa sopii, että levolla ja avulla tästä päästäisiin ilman suurempia operaatioita.

Eilinen ilta vietettiin varsin briardimaisessa seurassa tuomarikolleegiossa. Ilta oli mielenkiintoinen ja siinä itsekin huomasi vallan uusia asioita. Taunolle saatiin virallinen mitta 58 cm, Blancokaan ei ole kutistunut vuosien myötä vaan ryhdikkäästi sentit kiipesi vieläkin 72:n. Yllättävää oli myös kannuksien katoaminen, mutta pienellä painostuksella ne kyllä löytyivät ihan omilta paikoiltaan ;P.

Aamulla oli puhelinkontrolli B:n eläinlääkärille ja viikon päästä olisi vielä kontrolliröntgenin aika, samalla tarkastetaan kilpirauhasarvot varmuuden varalta.