Aamupäivän aurinkoinen sää muuttui harmaaksi ennen sovittua treeniaikaa. Sinnikkäästi päätin kuitenkin kantaa kameran mukana. Virhe. Puolivälissä matkaa kärikselle alkoi tulla lunta vaakasuoraan. kamera pysyi kassissaan, mutta treenit kuitenkin tehtiin.

Annu kurvasi taas esteen kanssa. Taotao teki hienot hypyt, nyt ei käskysanaa enää ihmetelty "ai että mikä hyppy??" vaan loikattiin suoraan yli. Muutama toisto palkaten suoraan hypystä ja sitten yksi seiso-käskyn kera ja paluun kanssa. Kokeenomainen liike meni niin hyvin, että Tao sai leikit ja harjoitus lopetetiin siihen.

Sitten meni vielä Tonni toiseen kertaan, Edi, Tara, Momo ja Ossi. Kiva oli nähdä koko kööriä pitkään aikaan :)! Vaikka nopsaan pistettiinkin este kasaan ja lähdettiin Momon ja Taran kanssa kävelemään kotia hurjalla vauhdilla pois räntäsateesta. Muut sissit jatkoivat seuraaviin treenihin.

Blanco väänsi ripaskat takaisin tulo matkalla. Mutta ihan ookoo on nyt ollut kotona. Katsotaan tilannetta iltalenkillä.

Sen jälkeen ajoin tuossa helvetillisessä kelissä tallille. Kerran oltiin menossa jo ojaan, mutta pysytiin tiellä. Elli sai vapaapäivän. Jalan pesin ja hieroin linimentit, annoin pöperöt ja niiltä sijoilta oli hepan hyvä jäädä yöpuulle. Sitten vielä metsästettiin muutama otus sisälle myrskystä ja lähdin takaisin kotia. Kieli keskellä suuta sai ajaa ja hiljaa. Ensimmäinen aura-auto näkyi vasta Karakalliossa.

Saa nähdä millaista on lähteä huomenaamulla 6.30 aamutallin tekoon...