Eilinen ilta meni sutjakkaan. Tallilta kotia päästyä pakkasin koirat mukaan ja lähdettiin hyppäämään Annun ja Tonnin kanssa.

Ajatus ei ihan ollut mukana, eikä treenistä saanut kovin suunniteltua. Ensimmäinen käsky "hyppy" ja Tao vain tillitti sivulla kontaktissa, avut ja koira yli. Taossa syntyi ahaa-elämys ja loput toistot meni hyvin.

Sitten pojat äkkiä kotia, B:lle iltasydänlääke massuun ja Tao taas kainaloon ja juosten ilmaisutreeneihin. Tao toi suht' hyvin maalimieheltä rullan, mutta hövelissä ote on, pitää kiinnittää pitoon huomiota. Viimeinen näytölle lähtö oli huono ja tarvitsi maalimieheltä apua. Lähinnä minun oman sekoilun takia, kun vain roiskaistaan koira menemään. Koiran toiseksi ilmaisutreeniksi pitää kai kuitenkin olla kovin tyytyväinen.

Lopuksi piti vielä esitellä Taunon luoksetulon vinon asennon ongelmaa, mutta Tao päätti olla näyttämättä sitä ja teki kauniit luoksetulot.

Kotiin tuli väsyneitä tyttöjä.

Illaksi olin kokannut Blancolle yrjölän puuroa ja Blanco suostui syömään koko kippansa. Antibiootit meni huomaamatta siellä seassa.

Blancon eläinlääkäreihin on oltu joka päivä puhelinkontrollissa ja poika alkaa taas olla reippaampi. Aamulla kaivoi piippansa jostain kätköistä ja mennä vinkui pitkin kämppää. Nesteenpoistolääkitys loivennataan huomisesta asti pienemmäksi ja sitten kokonaan pois. Viikolla katsotaan pidennetäänkö vielä antibioottikuuria.