Nyt on kai viimein uskottava, että tuskin mitään nietoksellista takatalvea enää saapuu. Ulkona on lämmintä, golfkenttä on avannut ovensa, joka tarkoittaa samalla sitä ettei voida enää käydä kruisailemassa kentän avaruudessa.

Elli sai tehdä torstaina koulukiemuroita, hyvin tyttö tekikin. Perjantaina kiitettiin työstä juoksutuksella, pitkästä aikaa myös irti. Ja siinä oli kevättä! sekä sekopäistä kiihdyttelyä. Sitten viime kesäisen äksidentin jälkeen ei neiti Edellweiss ole revitellyt moisella tavalla, samaa aikaa hirvitti meno, kun toisaalta katsoi liikkeen riemua. Tyttö alkaa olla terve. Kentän päästä päähän päästeltiin sellaista pierupukkilaukkaa, että katsojaa pelotti. Häntä nostettiin töttörölle ja piehtaroinnit toki kuului asiaan. Lopuksi kierrettiin kävellen metsälenkki.

Tao on jatkanut tokoharjoitteitaan. Tosin viikolla tapahtuneen jänisjahdin jälkeiset näkyvät kintussa, joka aiheuttaa tytölle pakkolevon. Toivotaan kuitenkin, että kokeeseen päästäisiin. Päivä kerrallaan, lepoa ja katsotaan lähempänä ajankohtaa. Muutaman liikkeen hierominen jäi kyllä kesken, mutta jos sinne asti päästään, nähdään mihin rahkeet riittää.

Tämän päivän lämmin keli veti Blancon aika piippuun. Vaikka hissukseen lenkkiä kierrettiin. Alkuviikon projektiksi voisi ottaa pesun ja b:lle kesäclippauksen teon :P.