Varasijalta siis päästiin UMN:n kokeeseen. Taotao pidättää vielä juoksuansa, joten siltäkin osin ei auttanut kuin startata itsensä aamulla paikalle. Ilma ei järin suosinut ja alokasluokan kolmenkymmenen koiran suorittaessa, Taon ollessa 25:s - ohjaaja oli ainakin jäässä luita ja ytimiä myöden.

Ensin suoritettiin kolmessa ryhmässä paikallamakuut ja luoksepäästävyys. Nämä meni mainiosti. Sitten lopulta päästiin omalla vuorolla yksilöliikkeisiinkin. Taotao oli väsynyt ja mallia hyppykeppi (okei, tiedetään se on mallia hyppykeppi ihan virkeänäkin :D). Seuraamiset oli kokoaikaisella kontaktilla, mutta paikka askeleen verran liian edessä, käännökset meni yllättävän hyvin. Itse kuitenkin toivon tiiviimpää suorittamista. Vapaana seuraamisessa nähtiin myös yksi taaksekiepsahdus, jonka korjasin askeleella eteenpäin ja näin siitä tuli lisäkäsky.

Jättöliikkeet onnistuivat hyvin. Ihan omastakin mielestä. Sen sijaan luoksetulon alussa Tao häiriintyi viereisestä kehästä ja vaati kaksi käskyä, lopulta rynnien katujyrän lailla suoraan päin ja istuminen eteenkin oli hakusessa, perusasentoon tulo kuitenkin hyvä.

Toinen murheenkryyni oli hyppy. Tosin liikettä on parannettu 50%, kun ollaan ylipäätään opeteltu hyppäämään ;). Taotao ihan rehdin roisisti ponnisti esteestä, joten kosketus oli suuri. Sen jälkeen "seis" käskyä kiinnostavampi oli se jokin ihana haju ylimääräisten lautojen luona.

Kokonaisvaikutus putosi varmasti osin näihin kahteen huonompaan liikkeeseen.

Lopputuloksena kuitenkin ykköstulos ja tultiin ihan onnellisina kotiin. Vielä on paljon hiottavaa ja häiriötreeniä pitäisi selvästi lisätä ohjelmaan, mutta on se silti - niin reipas likka <3.