Aamulla oli aikainen herätys. 6.30 hypättiin bussipysäkiltä Maijun ja Armin kyytiin ja ajettiin kohti Piikkiötä, briardeja edustamaan.

Pienen odottelun ja Noorankin paikalla saamisen jälkeen ilmoitin joukkueen, saimme numerolaput ja lähdimme tutustumaan kehiin. Avoimesta evl-luokkiin kehät oli melkoisen villisti yhdellä niityllä järjestettynä. Huokaisin helpotuksesta kun saatiin selville, että alokehät on muualla. 

719177.jpg
Avo-evl kehät "metsästä omasi" ;)

Alokasluokkaa seuratessa iski paniikki ettei arvioidut aikataulut pidä lainkaan paikkaansa vaan mennäänkin pari tuntia nopeampaan tahtiin. Hain Taunon kiireesti autosta, leiriydyttiin kehän laidalle.

719199.jpg
Aloluokan kehät

Lopulta odottaessa ehdittiin ottaa tirsatkin nurtsilla, kun paikallamakuu vuoromme alkoi lähes ajallaan ruokatauon jälkeen.

Paikallamakuusta siirtyminen yksittäisliikkeiden kehiin tapahtui melkoisen rivakkaan, mutta meitä suosi kuitenkin tapa pystyä nostamaan koira aina välillä uudestaan. Taotao teki hienosti ja iloisesti - napaten kokonaisvaikutuksesta jokaiselta kolmelta tuomarilta kympin, kokonaispisteiden ollessa oikein kelvollinen ykköstulos 184,5 p., tuli plakkariin vielä KP ja koulutustunnus TK1.

719208.jpg
Väsynyt tokoilija ja herra Hakkaraisen omenalimonadi