Viisi viikkoa hurahti hävyttömän nopeasti ja olisi sitä keksinyt vieläkin itselleen kaiken sortin puuhastelua. Mutta ei auta - sorvin ääreen on palattava.

Viimeisellä viikolla Blanco aiheutti taas sydämen tykytyksiä, pojan niskan jysähtäessä kovin kovin kipeäksi. Tallilta tultuani kotia, aamulla pirteä poika olikin kovin kivulloinen. Aikani vaivaa paikallistaessani päädyin niskan taivuttelemaan ja sieltä löytyi syykin. Koska Blanco ei yleensä mitään puhu, oli minusta moinen kipu niin kumma että lähdettiin käymään EKK:lla. Tästä reissusta ei hullua hurskaammaksi tultu - todettiin vain, että tosiaan aristaa niskaa alas, vasemmalle ja oikealle taivuttaessa. Saatiin ohje lepoon ja kipulääkkeeseen.

Näin on sitten tehty. Blanco on levännyt ja syönyt rimadylia. Niska ei enää vaivaa, mutta olemme siirtyneet käyttämään valjaita, jotta sinne ei vetoa tulisikaan. Jossain vaiheessa taitaa olla kuitenkin parasta kuvata poika hännästä nenän päähän.

Viimeinen lomasunnuntai vietettiin Tuomarinkartanossa Taon kanssa näyttelyssä. Kuten neiti on välillä väläytellyt ilon irti ottamista näistäkin sessioista, nähtiin tuolloinkin kehässä pikkiriikkinen kenguru. Näillä loikilla sijoituttiin niin kilpailuluokassa kuin PN-kehässäkin toiseksi.

tao2.jpg

tao4.jpg

tao5.jpg

tao6.jpg

tao8.jpg
kuvat: Harri Puranen

"Iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn ;)"