Syksyyn on otettu vielä tokorutistus, vielä toistaiseksi ilman sitä himoittua siirtoykköstä.

Syyskuun alussa 8.9.2007 jo kolmas koe samalla koepaikalla, Malminkartanon sirkuskentällä. Edellisestä hyperaktiivisuudesta säikähtäneenä yritin päästä läpi matalemmissa tiloissa, mutta oppia tulikin tuloksen sijasta koko rahan edestä.

Luoksetulon pysäytys meni oletetusti läpijuoksuksi. Mutta sitten malttia vaativiin suorituksiin saatiin heti treenioppia, sitä kun yleensä ei ole kauheasti pitkitellyt odotuskohtia. Noudossa Tao ei malttanut odottaa liikkeenohjaajan ääneen laskemaa viittä sekunttia, vaan varasti kapulalle kolmen sekunnin jälkeen. Kaukoissa samat viisi sekunttia kostautui sitten istumaan nousuissa, viimeiseen ei noustu enää ollenkaan.

Samassa kokeessa Myytti teki toisen tokokäyntinsä alokkaassa ja nappasi komean ykkösen sijoittumisen kera. Hyvä!

Viikonloppujen välissä Pia ja Momo lakkasivat kahlaamasta avointa luokkaa ja kävivät hakemassa koulariykkösen 16.9.2007. Onnea likoille! Tiedän, että sitä jo kärsivästi odotettiin. Näitä kakkos- ja kolmostuloksia on niin turhauttavaa kerätä.

Tällä päivälle aukesi pari viikkoa sitten peruutuspaikka, jonka vakaasta treenitaukoajatuksistani huolimatta otin vastaan. Kun kokeen aikataulut tulivat, ei voinut kuin todeta ettei iltatyö ja vapaa-aika käy usein yksiin. Kun Rita kuitenkin suostui Taoa ohjaamaan, päätin että tytsy menisi.

Tao sai pari viikkoa, joka aamu jonkun liikkeen preppauksen, mutta sekään ei tänään riittänyt. Kolmostuloksen verran kertyi taas pisteitä. Joskin olen molemmista tytöistä silti ylpeä. Ritasta lähtemällä kylmiltään avoimeen luokkaan vieraalla koiralla, vain yksi yhteistreeni alla, jossa lähinnä käytiin läpi käskysanat. Ja tietysti Taosta, joka pyytettömänä suoritti liikkeet taitonsa mukaan.

Heikot liikkeet olivat heikkoja tänäänkin. Todettava on, että ne on puolivalmiita - ohjaajasta riippumatta  . Luoksetulo meni taas läpijuoksuksi, joskin tuomari rokotti siitä nollalla vitosen sijasta ja kaukokäskyissä ei taaskaan toista istumista koskaan tapahtunut, nolla tästäkin. Noudon varastaminen pysyi kurissa, mutta palautuksessa neidille oli hieman epäselvää kelle se tänään vietäisiin ja ensimmäinen vaihtoehto oli tuomari. Toisella "tuo" käskyllä oikea ohjaajakin löytyi.

Koko rivi:
Paikallamakuu 10
Seuraaminen 8
Maahanmeno 9
Luoksetulo 0
Seisominen 9
Nouto 6,5
Kauko-ohjaus 0
Hyppy 8
Kokonaisvaikutus 7

Mutta minusta tämä oli hieno suoritus. Tao ei paineistunut uudesta ohjaajasta vaan teki yhtä iloisesti kuin muutenkin ja Rita lähti kokeeseen, rankkasateen siivittämänä, ohjaamaan toisen koiraa. Iso kiitos. Olen punaviinipullon velkaa ;).