Taotaolle tein eilisen aamulenkin lomassa esineruudun. Laiskana tallaamattomalle alueelle, hakkuumetsään, loivaan rinteeseen, jossa oli hyvä näkyvyys - mutta helvetin risukkoista.

Takakautta pudoteltiin kolme esinettä Taon kanssa ja palattiin lähetyssivulle. Intoa ainakin riittää, Tao oli menossa jo ruutuun sillä välin, kun kaivelin liivejä taskusta. Käskyn alla sitten puettiin releet niskaan. Samalla mietin mistä tuo älämölö kuuluu, kunnes havaitsin vaahtosammutinretkueen olevan sauvakävelyretkellä ruudun takana olevalla kalliolla.

Tauno kuitenkin kohti ruutua, eikä vaahtosammuttimet saaneet likalta mitään huomiota ja ensimmäinen pisto oli hyvä, Tao upposi, nenä oli heti auki ja esine nousi nopeasti. Toisella pistolla oli Taon pimeä hetki ja aluksi tyttö jäi etualalle pyörimään. Uusi ja parempi lähetys ja Taokin muisti, että tuonne kaaaaauaas me se lelu jätettiin. Tämäkin nousi sitten heti. Kolmas oli niin ikään hyvä, suoraan kohti lelua ja kohdalla heti nosto. Paluu tosin tapahtui kohti vasenta etukulmaa, kun ohjaaja liikkui eteenpäin kohti oikeaa etukulmaa. Pikku virheensä tajutessaan, Tao tulikin kovaa oikeaan osoitteeseen palauttamaan rukkasta.

Liivit pois, riekkumista ja sen jälkeen metsän perkaaminen irti koirasta ;P.

Tänä aamuna heräsin siihen, kun Pulla hyppäsi sänkyyn, käpertyi jalkoihin nukkumaan. Noustessani etsin yhtä koiraa sitä löytämättä. Tao oli päässyt juoksulenkille jo aikaisin aamusta :) - hyvä jotta joku jaksaa, mun tervakeuhkoilla, kun juokseminen on pelkkä haave olla joskus aktiivinen silläkin saralla...