Hyvä harrastuspyrähdys on jäänyt taas hetkittäiselle lomalle, töiden viedessä suurimman energian ja luoden laiskotusfiiliksiä.

Taon juoksu loppui, Blanco palasi kotiin hoidosta. Oli pari päivää pyörällä päästään, mutta päätti sitten menneensä onnensa ohi, kun Tao vielä muutaman kerran antoi käsiväskystä kunnolla herran pistäessään parastaan flirtin suhteen.

Viikko juoksun lopusta huomasin Taolla karvoissa vihertävää limaa. Kun tätä oli seuraavanakin aamuna pissan jälkeen karvoissa, kuskasin neidin päivystykseen. Muuta viitettä tulehduksesta ollut, mutta erite oli eläinlääkärinkin mielestä väärän väristä, joten Tao sai antibioottikuurin. Nyt on jännitetty pureeko antibiootit eikä mitään vakavampaa kehittyisi. Jos näin päästäisiin vähän pidemmälle juoksusta, niin tytön saisi steriloitua sitten kohdun ollessa lepotilassa eli kesän alkuun.

Seuraavana aamuna oli Miisan vuoro, kun kissa itselleen virtsiksen kehitti. Samalla kontrolloitiin munuaisarvot, jotka olivat taas hieman kohonneet edellisestä käynnistä. Vielä ollaan vain hitusen yli viitearvojen, mutta suunta on kuitenkin huonompi. Pissasta löytyi bakteereja ja Miisakin on antibioottikuurilla, joskin niiden antaminen on suurempi show kissan kanssa kuin Taolle vain ruuan sekaan jemmaaminen.