Pian, Momon ja Taran kanssa lähdettiin aamulla jälkiä puuhaamaan. Tao sai janaharjoittelua ja irtoamisessa ei tunnu olevan ongelmaa, mutta keppeihin tarvitsee pientä tehokuuria. Tai niiden ilmaisuun, neiti töhötti meinaan sellaiseen malliin, että poimi kepit suuhunsa ja jatkoi jälkeä eteenpäin - kaikki Taomaisen sutjakkaan tahtiin.

Koska moinen touhottaminen hermostutti hieman ohjaajan - tein vielä lyhykäisen jäljen kahdella kepillä ja lopuksi patukka. Tao mennä tohotti tämänkin. Molemmista harjoitteista jäi vähän sellainen kohlaamisen maku, enkä ollut kovin tyytyväinen. Mutta parempi kai tämänkin kuin olla tekemättä mitään.

Illalla käytiin vielä koulun kentällä ottamassa pätkä tottista. Koska Blanco oli osoittanut mieltänsä jälkien ajan, ja ollut silmin nähden pettynyt omaan osaansa olla saamatta tehdä mitään, otin eläkeläisen ensiksi tottistelemaan. Seuraamiset oli taattua seniorilaatua, vähän sinne päin. Kaukokäskyt tuntuu olevan vieläkin kovin parhaita liikkeitä.

Tao oli odotuksen jälkeen hyvässä vedossa. Ensin hiottiin taas seuraamisia, käännöksiä ja tekniikkaa, kahdeksikkokin onnistui. Lopuksi otettiin kaikki jäävät pallolla, sekä luoksetuloja läpijuoksuina.

Kotona Tao ja Vili pääsi pyykkikoneeseen. Blanco saa odottaa pesunsa kanssa toista iltaa.