Hetken paremmalta näyttämisen jälkeen ripuli otti Blancosta uudestaan vallan. Torstai-perjantaiyö juostiin ulkona tunnin välein, eikä aamukaan tuonut helpotusta - sykli kyllä piteni kahteen tuntiin. Koska paaston jäljiltä riisi-kuurista ei kauheasti ollut mitään ulos tultavaa, alkoi tulla vedetkin läpi.

Seuraavaan aamuun ajattelin katsella. Iltasella kävin hepan pikaseen juoksuttamassa - Myytille ja Taolle tehtiin jäljet. Tao ajoi aika korkealla nenällä, mutta suoritti itse ilman apuja jäljen alusta loppuun. Kepit nousivat hyvin. Ruokapalkka lienee kepeistä tosiaan parempi, kun leikki saa sen turhan iloiseksi ja tarkkuus kärsii.

Kotiin tultua mentiin vauhdilla ulos, Blancolla oli jo kiire. Samalla tarkkailin pissan määrää, joka oli vähäinen ja pissan väri oli muuttunut ihan tumman puhuvaksi. Siihen loppui kantti katsomisen kanssa ja pakkasin koiran autoon, että päästää Pieneläinklinikalle nesteytykseen.

Loppuyö perjantai-lauantai välistä kuluikin sitten klinikalla, nestetipan tippuessa hiljalleen ensin yksi pussi suoraan suoneen ja toinen pussi niskanahan alle. Vaaka kertoi kuusi kiloa pudonneen matkan varrelle eli 40 kiloa. Siltä se kyllä näyttääkin, pää on valtava ja loppuosa ruumiista ihan vailla lihaa, maha kuopallaan. Muuten koira on koko ajan ollut hyvinkin pirteä ja oma itsensä. Klinikalla todettiin n. 5% kuivumistila sekä kuivumisesta johtuvat maksa-arvojen nousut; alat-arvo lievästi, afos-arvo voimakkaasti.

Onneksi selkä on hitusen parempi, sillä tulehduskipulääkkeet on kokonaan nyt pois laskuista, että vatsa saadaan rauhoittumaan. Blanco sai heti klinikalla tylosinkuurin alun kolmella napilla ja siitä sitten jatkataan antibiootteja kotona sekä Hillsin i/d pöperöä pikkuisen kerrallaan monta kertaa päivässä annettuna.

Kolmen nurkilla oltiin yöllä kotona ja siitä aamuun saatiinkin nukkua rauhassa. Tao sekä Vili tyytyivät ihan hyvin kohtaloonsa, että nyt on tälläisiä tylsiä päiviä, eikä meille niin paljoa huomiota jaeta eikä kunnon lenkeille mennä vieläkään. Kahdelta päivältä Blanco teki pienen kakan, jonka olomuoto oli vähän parempi kuin vesiripuli. Toivotaan että ripuli selätetään pian kokonaan.