Viikon reissusta palautumisen jälkeen päästiin taas touhottamaan. Perjantai ja lauantai lämmiteltiin painamalla rallia tallin metsissä ja laidunta ihmetellen.

Elli on onnellinen hevonen. Kahden viikon laitumellaolon jälkeen tamma on turvonnut virtahevosen näköiseksi ja on ylen tyytyväinen oloonsa. Vatsa on kerrankin niin täynnä sekä koko laidun vihreineen on Ellin mielestä Ellin - ja sitä riittää ;).

Sunnuntaina suunnattiin ratsailta suoraan esineruutu treeneihin. Onneksi metsään menossa meillä oli kohtuu vähän yleisöä kuin sieltä poistuessakin, näky saattoi olla mielipuolinen, rahdatessamme Jenniä vankkureissaan metsän siimekseen. Mutta hyvä maalimies tytöstä vielä kuoriutuu, ainakin koiraharrastelun tunnelmaan pääseminen on ajoissa aloitettu :P.

Taolle jo alkuun pieniä hallintaharjoituksia ja alueelle tuloon oppimista - tämä kun jäänyt aiemmin vaatimatta. Sitten näköavulla haettiin suoraan pistoa taakse ja hyvä olikin. Toinen esine oli toisessa takakulmassa ja sinne uppoaminen ilman apuja olikin sitten vähemmän kaunis. Toisesta lähetyksestä Tao kuitenkin malttoi edetä aina perille saakka.

Halkolammelta ajeltiin Luukkiin tottistelemaan. Vähän seuraamisia ja sitten hypyt. Esteestä laskettiin kaksi lautaa ja Tao meni edes takaisin edes kierron miettimästä. Hyvä hyvä! Loppuun vielä eteenmeno. Kiitos treeniseurasta Ninalle ja Ritalle.

Näin päästiin arkeen ja sorvin ääreen :(.

Enää puolitoista viikkoa lomaan!!!!!