Alunperin suunniteltu tottiksen veivaaminen vaihtui peltojälkeen ja extempore esineruutu-treeniin, sillä Luukkiin ajaessa selvisi, että paikalla on iltarastit ja väkeä kuin pipoa. Toisella puolella oli hiljaisempaa ja pellolle polkaisin Huligaanille ensimmäisen jäljen ja Taolle pitkästä aikaa peltojäljen.

Huligaani meni, niin kuin pentu vain voi mennä - nenä tuhisten ja namien kelvatessa. Vähän kovempi nälkä olisi voinut olla paikallaan, mutta pojan oma-aloitteinen "etsin itse kaapista itselleni ruokaa" - tapahtuma edellisenä päivänä ei ollut vältettävissä. Mainiosti jäljennpätkästä kuitenkin suoriuduttiin oli maha pulleana tai ei.

1815029.jpg


Tauno taas ei suoriutunut lainkaan. Eipä uskoisi, että samaa koiraa on kokeisiin joskus ilmoitettukaan. Käytännössä koira ei nostanut jälkeä lainkaan. Täytyy etsiä murkuton pelto, jotta voi jatkossa tehdä muutaman namilla höystetyn harjoituksen.

Perään tehtiin sitten esinruutua kaikille koirille (paitsi Huligaanille) eikä kukaan jättänyt onnistumatta. Milli näytti vähän esimerkkiä muille - mihin tavoitetta työskentelyssä laitetaan. Kiitos taas porukalle seurasta!

Tämän illan Humppa-kuvat:
http://picasaweb.google.com/Karvamopot/HuligaaniLuukissa