2083980050079533577S425x425Q85.jpg

Viikonlopusta on jo hurahtanut tovi, mutta kirjaillaan muutama rivi ylös. Lauantaina ajeltiin Annun kanssa Kirkkonummelle tottistelemaan. Tao sai tällä kertaa tehdä pk-kaaviota ja henkilöryhmää. Kokeissa esiintynyt himmailu ei nyt tullut esiin, mutta palkkasin Taon sakaran pysähdyksessä ja sitten jatkoin uudella virralla porukan sekaan. Kyseessä lienee osin siis myös ongelma, että viretila alkaa kaaviota tahkotessa laskea, vaikka koira kyllä muutoin teknisesti vielä matkassa - kunnes ryhmässä tulee himmailua.

Yksi luoksetulo, joka olisi taas saanut olla ripeämpi. Ja loppuun hyppynoutoja - tällä kertaa yli mentiin molempiin suuntiin ilman apuja. Loppuajan Tao sai köllötellä porukan jaloissa kentällä Jannen toimiessa seremoniamestarina pallon ja kapulan viskelyssä.

Kiitos kaikille taas jaksamisesta!

Annun kanssa tehtiin vielä ekskursio Puuiloon, josta tarttui mukaan kaikkea muuta kuin mitä alunperin oli tarkoitus mennä hakemaan. Elli sai uuden satulahuovan, kyllä, vaaleanpunaisen jossa on sydänkuvio blingbligeillä ;). Mauton, mutta halpa.

Viikko onkin alkanut tiiviisti työnteolla ja aikataulut ovat olleet tiukat. Kellon kanssa on juostu kilpaa ehtiäkseen piipahtaa tallilla yms. ennen kuin velvollisuudet ovat päivittäin taas kutsuneet.

Pienenä ilon pilkahduksena kuitenkin, että Tao on tajunnut kosketusalustan. Sattuuko tassu joka kerta alustan päällä on vielä hakusessa, mutta suuripiirteisenä ihmisenä tämä riittää. On aika laittaa ruutumerkit ympärille ja alkaa häivyttämään alustaa hetken päästä.