Aika on kulkenut eteenpäin ilman suurempia ohjelmanumeroita. Viime sunnuntaina Taon kanssa tottisteltiin kosketusalustaa ja tunnaria. Myös tolpan kiertämistä on harjoituksissa jatkettu. Annu ja Milli olivat sunnuntain tottisseurana.

Tiistaina talleiltiin Annan ja Mellan kanssa. Treffattiin Lepuskissa ja siitä bussilla kohti maaseutua. Päivä aloitettiin jälkien polkemisilla. Taolle lyhyt jälki janalla ja kahdella herkkukipalla. Mellalle vähän pidempi, elämänsä ensimmäisellä janalla. Jälkien vanhetessa tytöt pääsivät juoksemaan hiekkakuopalle. Hetken kurvailujen jälkeen Taon kuntopohja hyytyi ensimmäisenä.

Taon jälki lähti siihen mihin se oli kesän alussa jäänytkin. Janalla ja jäljen poimimisessa epävarmuutta, joka ilmeni siksakilla jäljen päällä sekä kauhean korkealla nenätyöskentelyllä. Tytsy pääsi kuitenkin purkeilleen ja sai palkan - tähän alkuongelmaan on joskus paneuduttava tosissaan.

Mellan jälki oli iloinen yllätys ja tosi hyvä veto tytöltä. Tällä kertaa vauhtiongelmia ei ollut ja koira keskittyi hyvin. Eteni janalla, poimi jäljen oikeaan suuntaan ja pääsi palkkaantumaan nameista.

Tämän jälkeen Anna ja likat katselivat vielä Ellin juoksutusta ja Tauno opetti Mellaa ulvomaan, vinkumaan ja piippaamaan hevosen perään. Että heti niitä parhaita tapoja ;).