Joulukuu tuli kuin varkain. Lumet sulivat lähes yhtä nopeasti kuin tulivatkin ja tilalla on tihkuisen musta sää. Toivotaan kuitenkin joululahjaksi parempaa talvea kuin viime vuonna!

Kinttuvikoja on ollut enemmänkin. Taon kanssa riemastuin liian varhain rasittamaan jalkaa ja palattiin lähtöpisteeseen. Myös Huligaani ravisutteli jännityshermojamme olemalla kolmijalkainen eräänä aamuna. Pikku poika, 26,8 kg ja säkää jo nartun verran, tutkittiin lääkärillä ja saatiin diagnoosi, mutta koska se oli todentamaton 100%:sti ja viikon päästä koira oli hetken parammalta näyttämisen jälkeen taas kolmijalkainen, kävimme hakemassa saman diagnoosin uudestaan ;) eri lääkäriltä.

Huligaania vaivaa kahden metatarsaaliluun kasvulinjan traumaperäinen repeäminen. Toisella kertaa vika löytyi selkeästi röntgenkuvista. Kyseessä on kannuksista seuraavat kaksi varvasta. Onni onnettomuudessa kuitenkin ettei kasvulinja ole siirtynyt eikä repeämä ole täydellinen, joten pojan pitäisi parantua ajan kanssa ilman apua, kunhan vain luut kasvavat kasvulinja takaisin yhteen. Siihen asti Ritalla lienee työ ja tuska yrittää pitää poika kohtuu rauhallisena. Aluksi ajattelimme, että jos vikaa ei löydy niin lonkkahysteerisenä kuvataan Huli edestä ja takaa, nyt vian ja kipupisteen ollessa selvä - jäätiin odottelemaan näitä kohti virallista ikää. Ja jännittämään.

Hyvää joulun odotusta kaikille!