Sunnuntai startattiin taas briarditreeneillä. Tällä kertaa tunnari menikin sitten plörinäksi ja kasasta kiskotiin vain se mikä huvitti. Ei auta kuin nöyränä kaivaa opuskirjat esille ja alkaa miettimään mitä ja miten tää nyt sit tulisi tehdä Nauru.

Viliä naksuteltiin kosketusalustalle esimerkkikoirana, Walluakin yritettiin, mutta ajatus jäi vielä puolitiehen. Hapsu sai tutustua kaupunkielämään ja vieraisiin karvaturreihin. Sulo oli oikein pätevä - mutten malttanut antaa Ninan treeniä vaan varastin koiran ja reenasin isssekseni. Sulo arvosti asiaa melkein pissimällä piponi päälle, kun tuli kesken kaiken hätä(lelut on yliarvostettu asia, ihmisellähän on leluja näin talviaikaan vaikka millä mitalla; pipoja, tumppuja, heijastimia, hihansuuta... ). Lopuksi taivallettiin Lepuskista kotiin ja pistettiin uusi pesukone sisäänajoon ja pestiin kertyneitä pyykkivuoria aina seuraavaan vuorokauteen asti. Kuivaustelineet unohtui hankkia, mutta jälkiliina ajaa ihan mainion pyykkinarunviran Silmänisku.

Ulla-Maj ja Putte haastoi kaikki bloginsa lukijat julkaisemaan ne kaikki hömppäkuvat ... siis meistähän on vain asiallisia kuvia, ja useimmiten Pian kuvakansioiden aarteissa Nolostunut... esimerkiksi viime heinäkuulta, tytöt vähän kouluttaa hyppyjä, asian vakuuttavuus voi kyseenalaistua kuvista: http://kuvablogi.com/blog/13378/27/