Eilen Rita tuli hakemaan Hulin kotiinsa. Kävästiin läheisellä nurtsilla katsomassa käyttöohjeita sekä viimeiset videoinnit tehtiin.

Seuraamista
Tässä päästiin kohtuu hyvälle mallille. Vielä pitää saada käännöksiä, etenkin täyskäännöstä paremmiksi, sekä lisää motivaatiota ja kestävyyttä.

Liike seis
Hitaat istumiset ja niiden korjailua.

Seisominen ja luoksetulon aakkosia
Liikkeestä seisomista ehdittiin tehdä pari kertaa ja tähän päästiin, ajatus on jo. Luoksetulojen eteenistumisia päin rynnimisen sijasta, mutta kuulkaa on äärimmäisen vaikeaa yrittää ohjata tuon kokoista koiraa tulla ylös päin kuin norppa avannosta Nauru, mutta ehkä se siitä.

Maahanmenoa
Perusongelma jota en saanut korjattua yrityksistä huolimatta. Maahanmeno on hidas ja tapahtuu väärin pyllyn mennessä ensin maahan, kun toive olisi etupää edellä. Saman asian fiksailua, mutta ainakaan kahdessa viikossa tämä tapa ei rikkonut opittua vanhaa mallia.

Annu kävi Millin kanssa myös tottistelmassa ja vinguttamassa siiliä. Tehtiin myös näyttelytreeniä ja juostiin itsemme puhki ympyrällä. Hulilla tuo esiintymisen hieno laji on myös yksi hyvin hakusessa oleva asia... Ja myöskin aika jännä paikka, että perässä juoksee toinen koira, täytyy juosta poikittain ettei pyllyn takana ole vahtimatta kukaan. Katsellaan millainen kaaos poika on sunnuntaina Viaton.

Annulle kiitos avusta!

 ps. Pitää kirjata ylös myös neuvot isommalta mantereelta. Jos koira on täysi aasi, siinä voittaa se, joka on enemmän aasi Silmänisku