Hulttion kanssa käytiin Let's Go-näyttelyssä Vantaalla viikonloppuna. Poika sai eri:n, jota se ei ainakaan ansainnut kehäkäytöksellään, mutta toisaalta Kreikkalainen Jorgos oli lempeä ja jakoi eriä kaikille osallistuneille. Isojen poikien kanssa kilpakehässä Hulttio sai poistua ensimmäisenä. Poikaa kuitenkin huhuiltiin vielä paikalle vara-sertiä vastaanottamaan, kun se ei kelleen siinä edellä kelvannut, serti jäi Putelle, voiton vei Diesel.

Taon olin perunut ja näin ollen emme jääneet narttuja loppuun katsomaan, vaan suoriuduttiin ajoissa työpaikalle. Tao ja Vili olivat päivän Henrikin huomassa, mikä oli sinällään hyvä asia, koska Tao alkoi lauantai-iltana ripuloimaan. Ja se jatkuu edelleen. Ja melkoisia vatsanpuruja tämä aiheuttaakin, välillä Tao on ihan ääneen valittanut ja suolistoäänet ovat sellaiset, että hevonenkin olisi kateellinen.

Viime yönä puoli neljän aikaan taas tukka pystyssä, yöpaidassa tuolla kadun varressa seistessä iskostui takaraivooni, että jospa tämä onkin kohtutulehdusta. Ja tiedättehän, kun jonkun ajatuksen saa päähänsä, siitä ei pääse eroon.

Näin me aamusella käytiin eläinlääkärissä. Siitä huolimatta, että jo eilen kaivoin antibiootit esiin Blancovainaan lääkekaapista ja aloitin kuurin, ja ettei Tao sen neljän jälkeen ole nyt enää kakannut. Sain mielenrauhani ja rajun suolistotulehduksen diagnoosin kuudellakymmenelle eurolla. Jatkamme Blancovainaan lääkityksellä, tylosintartilla ja toivomme että vatsa rauhoituu pian.

Ensi viikonloppuna sitten Porvooseen, tosin Taolta taitaa jäädä tämäkin väliin.