Annun ja Millin kanssa lastattiin itsemme laivaan perjantai aamuna. Nokka kohti Tallinnaa ja KV-näyttelyä. Jo alkuunsa kaikki ei mennyt niin kuin piti. Lähtöselvityksessä väitettiin lippujeni olevan peruutetun - joskin se selvitettiin pian ja pääsimme paattiin. Tunnin matkan taiton jälkeen laiva oli ahtojäissä kiinni ja lopulta perille päästiin kolme tuntia alkuperäistä saapumisaikaa myöhemmin. Ilma oli mitä kaunein, lunta vaakatasossa myrskytuulella kuorrutettuna.

Taksilla suhasimme hotelliimme. Jossa saimme kaikkea muuta kuin varaamamme huoneen. Aikansa selviteltyä pääsimme vaihtamaan isompaan, joskin parivuoteelliseen huoneeseen. Huumori alkoi loppua - respatädin kysyessä onko huone parempi, joutui vain toteamaan ettei se netissä olevia kuvia ainakaan vastaa. Mutta kello kävi, koirat oli lenkkiä vailla ja meitä vitutti. Suunnitelma oli hyvä ruoka - parempi mieli.

Suunnitelma toimi ja pitkän kaavan mukaan ahdoimme itsemme täyteen aivan täydellistä ruokaa. Vielä pubin kautta hotellille niin olimme valmiita vastaanottamaan seuraavan päivän.

Aamulla eilisen päivän taksikuski nouti meidän sovitusti hotellilta. Näyttelypaikka oli tilava ja koiramäärä pieni, tälläisessä väljyydessä voisin minäkin nauttia sisänäyttelyistä tulevaisuudessa. Tuomari jakoi joka Suomen tytölle erin, sen sijaan voitto meni Venäjälle. Siitä voidaan olla montaa mieltä... Itse toivoisin ettei aggressiivisen (eikä sen kiltinkään) koiran kanssa tarvitsisi juosta edellä menevän persauksiin . Se meinaan vitutti ja vituttaa edelleen.

Näyttelystä sataman kulmilla saimme vielä aikaa tappaa ennen kotiin pääsyä. Taunon massu ilmoitti tässä vaiheessa olevansa sekaisin. Siinä oli aika jännitettävää, päästäänkö laivamatka siististi. Matka päästiin siististi jaTaon kanssa juoksimme ensimmäisten joukossa laivasta ulos. Tosin kakkaa ei sitten enää tullutkaan satamassakaan ja aamulla vatsa oli hyvä, joskin tyttö itse on vaisu ja limakalvot ovat vaaleat. Toivotaan ettei mitään karseaa pöpöä ole kotiin tuotu.

Tallinnan kuvasatoa löytyy Haakin Tiinan picasasta
http://picasaweb.google.com/Tiinahaak/20100213#

Tuliaisiin ei kuitenkaan maltettu olla törsäämättä. Pieni Peppi Parka, kun oli joutunut jäämään hoitoon ihan ilman mammaa ja Taunoa. Peppi oli kyllä pärjännyt hyvin ja ollut kuulemma hirviö. Tuliaiset oli kova sana ja kerrankin Peppi tykkäsi leluista enemmän kuin purra minua!


Orava tilkkutäkki, jokaisessa tilkussa on... tadaa! Piippa! 16 piippaaaaaaaaaaa!!!


Tao ei pysty myöskään vastustamaan The Oravaa ja 16 piippaa...


The Jänis


The Nahanrieska narulelulla


The baby-narupallo, joka on ihan perseestä eikä kelpaa.

Kiitos Annulle matkaseurasta!