Työpäivien lomassa ehdittiin käydä rokotuksilla jopa kahteen otteeseen. Ensimmäisellä yrittämällä päivystyksessä oli niin paljon väkeä, että piti lähteä pois jonottamassa, jotta töihin ehtisi. Toisena aamuna oltiin paremmalla onnella oven rivassa jo hyvissä ajoin ennen päivystyksen alkamista.

Peppi sai rokotukset ja käyttäytyi hyvin. Painoa oli tullut viime punnituksesta jo 8,2 kg . Kuvaa pennun hurjaa kasvutahtia. Peppi kasvaa yhtä jylhää tahtia kuin B aikoinaan, toivotaan ettei sentään ihan samoihin mittoihin  . Ruokahalusta on jo veistelty vitsiä, että tyttö on uudesti syntynyt Vili eri olomuotoon. Sen verran spykoosiin pentu menee, kun ruuat laittaa turpoamaan.

Peppi on saanut erävoiton sohvalle ja sänkyyn kapuamisesta. Sen verran liikuttava se on käpertyessään kainaloon, nenä tiukasti kaulakuoppaan painautuneena. Jos Peppiä ei nukuta, suloisuus karisee aika pian korvasta tai nenästä puremisen johdosta. Joskin pentu on oppinut kohtuullisen hyvin "Peppi NUKKUU nyt!" käskyn.

Tuhoamaankin pentu on kerinnyt nojatuolin istuimen verran. Yhden työpäivän aikana istuintyyny oli kaivettu uuteen uskoon. Muutoin yksinolot on nauhoituksen mukaan sujuneet kohtuullisen hienosti, hiljaa on oltu, mutta...nauhoitus paljasti yhden nokkapokan tapahtuneen viime viikolla. Ensin kuunnellaan nauhalta kun pentu pari minuuttia juoksee rallia, hetken päästä kuuluu Taon räsähdys ja sen jälkeen pennun sydäntäsärkevä pelästynyt kiljuminen. Pepissä ei kuitenkaan ilmennyt henkisiä vaurioita enempää, niin liekö pennulla osansa ojennukseen.

Lauantaina Peppi pääsi mukaan Lempäälään. Ihan ilman Taoa. Peppi näki oranssi-mustan, sinisen ja ruskean! ja Nooran! Kasvattajan näkeminen aiheutti Pepissä niin suuren villityksen, että oksat pois ja pentusisarusten kanssa painittiin pari tuntia putkeen. Peppi oli onnellinen ja Peppi kyllä tarvitsisi veroisensa pentutoverin kotikulmillekin leikkikaveriksi. Paluumatkalla Peppi nukkui kuin tukki, koko matkan.

Sununtaina ensin aloitettiin aamuvuorolla ja illalla oli turritreenit. Peppi oli mukana taas kuin peräpukama.


Peppi ohjaa Ruubenia hypyssä

Lopuksi vielä vähän Peppikin sai ohjauksen sijaan reenata. Imutukset sujui hyvin, vaikka alla oli jo tiukkaa apuohjausta muille. Tällä kertaa Peppi oli ehkä edellistäkin reippaampi, Pian ja Pätkän leikkeihin pentu olisi kauheasti halunnut mukaan ja Vili puski sieltä Pepistä taas esiin, sen seuratessa Piaa ja tarjotessa selän takana istumista "ottaisin myös palkkaa ???!"


pepin seuraamisen alkeet

Tauno sai tällä kertaa vain tunnarin, joka piru vie ONNISTUI!!!!!! Se tarkoittaa, että Pian ja Nikon tulee ajaa aina reeneihin, pakottaen meidät tunnarin tekoon, kun kerta siitä on hyötyäkin .


Ohjaajan epäuskoinen riemastuminen


Peppi säätää omiaan Taunon reenatessa

Kuvat Niko & Leena.
Lisää täällä:
http://pirpanat.kuvat.fi/kuvat/Turritreenit%2028.2.2010/