Paljon onnea Huuhaa ja velipojat 2 vee !!

...  ja päivän etuajassa onnea Pepille, puoli vuotta huomenna!

Viime lauantai vietettiin Riihimäellä Susanna Korrin tottispäivässä. Päivä oli antoisa, imutusta paikkailtiin, vinkkejä saatiin vasemman käännökseen, hyppyyn, noudon rakennukseen jne. vielä kun ne muistaisi tehdessään. Mukavasti paikalla oli kymmenkunta turria, yksi briardi australianpaimenkoiran valeasuun sonnustautuneena, kuin kuuntelijoita ja katseluoppilaita. Kiitos taas järjestäjille.

Pian kuvat tottispäivästä: http://pirpanat.kuvat.fi/kuvat/Treenit+ja+muuta+yleist%E4/Tottisp%E4iv%E4+29.5./

Karkureissun jälkeen Peppi on vaihtanut hampaat, ehdin jo manata että PM3:set jää ylhäältä puuttumaan, mutta malttamaton huomasi kaksi päivää tämän jälkeen, että nämkin puhkesivat paikalleen. Alakerta on vielä laskematta .

Peppi on kasvanutkin, korkeutta - muuten se on edelleen kovin pieni räsyinen koiralapsi, kevyt sellainen - painoa on kertynyt mittariin 16 kiloa. Sääli ettei Taosta näitä kasvulukemia ole muistissa asti, olisi kiva verrata.

Me jatkamme kasvamista ja yritämme blogata taas joskus, nauttikaa alkaneesta kesästä (kalenterin mukaan, minulle asteita saisi kyllä olla ihan hyvin ne hellelukemat, että alkaa tuntua kesältä) !