Hyvä alku päiväkirjan pitämiseen jostain syystä taas huomaamatta jäi. Tiistai-illat on kuitenkin pyhitetty tokottamiselle. Tao on tuonut neljä edellistä tiistaita oman tunnarinsa :jippii: ja kyllä, maistelu vähenee kaiken aikaa. Tosin liike on edelleen herkkä ja välillä perusasennosta ei lähdetä ensimmäisellä käskyllä. Lisäisikö nyt mukaan kolmannen kapulan vai kerralle ne viisi muuta ? vai lisätäkö yhtään mitään ennen kuin maistelu on kokonaan loppu ?  

Ehkä tiistai-illoissa on ollut kuitenkin yksi parhaimmista jutuista saada potkittua Henrik ja Ruu harjoittelemaan ja Ruuben on edennyt enemmän kuin kiitettävästi, mihin asti se etenisikään vielä suuremmalla harjoitustahdilla (vinkki!). Rähjäämiset saatiin kohtuu hyvin parilla kerralla pois ja sitten onkin työstetty häiriössä seuraamista ja paikallamakuita - ohjelmaan on lisätty maahanmenoja, mutta nyt olisi aika lisätä sinne muutakin.

www.kolumbus.fi/aarnio.annamari/Ruben14122010.mp4

 ^Ruu 14.12.10 Suvin taiteilemana (iso tiedosto, lataa kauan)

www.kolumbus.fi/aarnio.annamari/Ruuben040102011.wmv

 ^Ruu 4.1.2011

Peppi tohottaa myös omiaan, koska seuraaminen on mun lempilapsi, sitä hinkataan ees sun taas. Liikkeestä maahanmenot onnistuu ja kaikki muu onkin kesken. Tarvitsisi varmaan pitää sitä päiväkirjaa ja päättää, sekä suunnitella mitä tekisi, eikä mennä paikalle ja miettiä "mitähän tekisin?... no otetaan vähän seuraamisia.."

www.kolumbus.fi/aarnio.annamari/Peppi_tammikuu2011.wmv

^Pep 18.1.2011