... kuin varkain ja bloggailtu ei ole iäisyyksiin.

Kevät kului ahkerasti yrittäen edes tiistai-illat treenata. Taokin juoksi juoksunsa viimein toukokuussa, kesä lienee menevänkin sitten valeraskaana ;). Tokokoekalenteria on selailtu ja järkytykseksi huomattu, että pk-seudulla ei sellaisia lähikuukausina ole :o. Olisipa tiennyt tämän järjestyssuvantokauden niin olisi voinut järjestää yhdistyksen nimissä pari koetta enemmänkin kuin toukokuussa tahkotut alempien luokkien kokeet.

Peppi on saanut ajaa kaksi makkarajälkeä, jotka ovat olleet niin huonot, että ohjaajalta loppui motivaatio ja yritys oitis. Taon kaukokäskyt on sen sijaan saatu futispallolla pelailulla loistavaksi, tunnari koki hieman takapakkia ulos siirryttäessä, mutta josko sekin sieltä taas. Molemmat tytöt tähtää rotumestiksiin tokossa elokuussa, jonka voi sössiä Pepin osalta vain mahdollinen toinen juoksu - riippuen minkälaisella välillä se päättää juoksunsa pitää.

Kesän alun tietää myös siitä, että Elli rikkoo kinttunsa. Ensin irtoseinämä aristutti takakaviossa ja sitten taas aiheutettiin harmaita hiuksia löytämällä jostain heinäsuovasta se ainoa naula, jonka voikin sitten työntää kinttuunsa. Päästiin kuitenkin muutaman päivän paketoinnilla ja ab:lla vain säikähdyksen hinnalla vaivasta. Nyt hevoset nauttivat jo laidunelämää täysin rinnoin.

2.6. Tokokokeessa starttasivat myös Henrik ja Ruu - treeniryhmä kehänlaidalla taisi jännittää kaksikon puolesta enemmän kuin kaksikko itse, vaikka tiettävästi ohjaajankin jalat löivät loukkua koko paikkamakuun ajan. Ruu jaksoi kuitenkin hienosti suorituksen, kahdella harmillisella nollalla, joista toinen tuli maahanmenon väärästä liikkeestä (seisoi) eikä hyppyä sinä päivänä nähty - koiran ylittäessä vasta kolmannella käskyllä vahvoilla avuilla. Mutta suoritus oli hyvä debyytti ja kertoi vain sen minkä me muut jo tiesimme - tulos luokasta on mahdollista saada. Siis se ykkönen, kun nyt jäätiin kakkoseen. Hyvä Henrik ja Ruu!!!  

Heti perään käytimme hyväksi Marcin Suomen loman, reenaten pari päivää tyynynpureskelua. Minä olin jokseenkin niin puhki, että analyysit on vähissä - Pep nyt teki mitä Pepiltä voi odottaa, toki se on petrannut maaliskuusta, mutta se ei sinällään ollut minulle yllätys - jos vertaan sitä siihen että maaliskuussa lelupalkalla tottistelusta ei tullut kuin hampaiden kiristelyä ja ykskaks' koira alkoikin keväällä kehittää itselleen taistelutahtoa (toiset kehittyy hitaasti ja Peppi ultrahitaasti). Videoita ja kuvia Pialla (kiitso taaskin jaksamisesta kuvailla!)

Videot - Peppi pe vol1
http://www.youtube.com/watch?v=5Vby_XBKeSs

Videot - Peppi pe vol2
http://www.youtube.com/watch?v=2OIOWjx3WTs

Videot - Peppi la vol1
http://www.youtube.com/watch?v=4tIoE9w4Cq0

Videot - Peppi la vol2
http://www.youtube.com/watch?v=D5XPRlyjkFg

Ja kuvia: http://pirpanat.kuvat.fi/kuvat/Treenit%2520ja%2520muuta%2520yleist%25E4/Marc%2520Adriaens%25203.6-4.6.2011/