Taolle on alettu tahkota EVL:n liikkeitä takaraivoon, joista ohjattu tuntuu kaikissa paloissaan olevan hankalin. Merkille ei maltettaisi mennä ja noudossa tulee pasmojen sekoittamisia. Muuten mummeli on ollut yltiö hyvässä vireessä ja muutenkin jo pitkän aikaa varsinainen riekkupetteri... kertoo tosin joulukuussa alkavasta juoksusta .

Pepin kanssa asiat menee helposti junnaamiseksi, koska tietyt peruselementit ei kelpaa minulle. Niin Peppi edelleen säätää seuraamista kuin leikkiäkin. On se toki sen lisäksi saanut opetella merkkiä, ruutua, tunnaria kuin kaukojakin sekä satunnaisesti luoksetulon pysähdystä. Noutoa näytän välttelevän....


kuva: Mika Virtala

Peppi on myös käynyt Jämsän viikonlopun jäljiltä kaksi kertaa Anun opissa, miniseminaarissa kuin pidemmän kaavan treeneissä tokoporukan kanssa. Porukassa kun ei taida olla yhtään "vannoutunutta" tokoilijaa vaan kaikki tekevät jotain myös pk-puolella. Hyviä treenejä on saatu tehtyä ja nyt pitäisi kotiläksyjä tehdä kentälle tulon (auto - kenttä) kanssa, kuin rakentaa "seuraa"-sanaan kunnollinen vietinnosto. Seuraavaa kertaa jo odotetaan!