Peppi ja Tao pääsivät viettämään aattoa uimalla Halkolammessa ja lenkkeilemällä Luukissa. Peppikin hakee nykyään keppiä vedestä, vaikka uimakoulu tarvitsisi part2:sen. Tyylinäytteellä ei Pepin uimataito ihan juhli.

Lauantaina tytöt kävivät aamulenkittämässä Nönöä ja Putua. Putu ja Peppi löysivät kaikki kuraojat ja saharassa juostiin turrien kiihdytysajot. Taokin osaa nykyään juosta sakissa ilman, että Nönöä tarvitsee tasaisin väliajoin tirvaista käsilaukulla. Putua kuitenkin vähän varjeltiin eikä se saanut osallistua ajoihin.

Saharan hiekat huuhdeltiin radioniemen rannassa ja lenkiltä palasi väsynyttä, mutta onnellista nelijalkaista.

http://karvamopot.1g.fi/kuvat/Juhannusjuoksut/

Sunnuntai vietettiin Somerolla. Viikkolla syntynyt päähänpisto siitä, että Peppihän voisi osallistua juhannusrancheihin johti siihen, että Pep kävi suorittamassa juhannuskisojen 1 - luokan radan. Tuomari oli lempeä ja luokan neljän koiran kanssa käytiin tiukka kisa :P . Rata koostui seuraavalaisesti ja pisteitä oli jaossa max 80p: häkistä ulos (max 20p) - portti (max 10p) - kuja (max 10p) - portti (max 10p) - laidunnus (max 10p) - häkitys (max 20p). Aloitus ei ihan sujunut meiltä ohjaajan unohtaessa sulkea portin ja siihen palatessa häkitimme samalla pari lammasta, eli periaatteessa Pepin olisi pitänyt saada tuplapisteitä, koska se suoritti ensimmäisen osion kahteen kertaan :D . Muuten yllättävää kyllä koira pysyi rauhallisessa mielentilassa, ehkä liiankin, sen keskittyessä etenkin ensimmäisen portin jälkeen paskan syöntiin. Saatiin koira kuitenkin mukaan sieltä ja kohtuullisella vauhdillakin.

Pepin tavoite, päästä rata läpi saavutettiin kuitenkin. Ja vielä nopeasti. Ei se ihan mahdotonta ollutkaan, vaikka rata itsessään oli lastenleikkiä verrattuna kakkos- ja kolmos luokkalaisiin. Pepin pisteillä 10/8/10/9/10/16 yht. 63 (/80) oltiin neljänsiä! :D

http://karvamopot.1g.fi/kuvat/Juhannuspaimenet/