Tahti alkaa selkeästi kasvamaan harrastusten parissa ja kesäkuun jokainen viikonloppu on pyhitetty jollekin turritapahtumalle. Kalenterin väliin on sorvattu aikaa kaikelle, kohta ei tarvitse sorvata niin paljoa - sillä laskurissa on enää neljä vuoroa kesälomaan, JEE!

Anne ja Mara haki Espoosta vauhtia toukokuun paimenpäiväänsä ja Pian kanssa vietiin koko sakki Luukkiin tottistelemaan. Peppi sai tehdä metristä ja vähän noutoa, muut menivätkin sitten kaikki esteet. Taolle alkuun oli tarkoitus tehdä ruutu ja ohjattu, vain huomatakseni ettei keltaiset ruutymerkit erotu voikukka paljouden seasta ja punainen merkki vihreällä pohjalla - on mahdoton.

Tao on saanut jatkaa EVL projektiaan ja viime kertaiset treenit on olleet ihan huippuja! Kiitos kanssatreenaajille Tiialle ja Suville. Vahvasti alkaa vaikuttaa, että tytsy hahmottaa jo halutut liikkeet oikein. Peppi on jatkanut häriötreenejään, sangen ailahtelevaisella tasolla. Kai Peppikin kuitenkin on edennyt - sitä ei itse samalla tavalla näe, kun koiran kanssa on koko ajan.

Paimentamaan Peppi on myös päässyt ja jopa Taokin viikolla iltatreenissä pääsi aitaukseen. Hauskaa oli huomata, että kylläpäs kiinnostaa ne lampaat Taoakin. Eilen oli yhdistyksen paimenpäivä ja hauskaa oli nähdä taas uusia lajinkokeilijoita, toki niitä vanhojakin!

http://karvamopot.1g.fi/kuvat/Turreja+paimenessa/