Aamulenkin jälkeen pakkasin repun ja Taotaon kanssa käveltiin lepuskiin. Meillä oli siellä treffit. Tauno pääsi kotvan tauon jälkeen tekemään tottista ihan jonkun muunkin kuin mamman silmien alle.

Läksyksi saatiin kapulaan siedättämistä sivulla, jotta paineistuminen edessä ei pääsisi enää tämän enempää valloilleen. Samoin kuin seuraamisen paikka kuin sivulletulo ja sen vinous tulisi työstää uusiksi... eli palata alkuun ja ottaa niitä nameja mukaan, ettei koira olisi ihan ylivirittynyt kaiken aikaa :saint:

Ohjaajakin sai monen monta pientä huomiota, kuten käskysanat ja miten ne sanotaan; "istu", "iiiistu" "ISTU, PRKL!" - ei ole ehkä paras käskysarja ;).

Lopusi Tao ja Peikko tutustui toisiinsa. Alkujännitystä oli ilmassa, mutta sitten Tao juoksutti Peikkoa pallon kanssa ja lopuksi jo sylipainitkin meni suvereenisti ilman toverille hermostumista. Tauno taisi olla enemään poikki kuin Peikko ja vähän itseäänkin jännitti, kuinka kintut tämän kesti.

Tao rojahti olohuoneen nurkkaan levyksi, kun päästiin kotiin. Korvakaan ei lotkahtanut ovelle päin, kun pakkasin pojat ulos ja tallikamat kassiin.

Busseiltiin Röylään ja kierretiin Ellin kanssa maastolenkki Blancon kanssa. Vili teljettiin odottamaan Ellin boksiin sillä aikaa.

Kotona odottikin sitten jo reipas Taokin, josta aamujuoksutus ei näkynyt enää lainkaan vaan neiti olisi ollut täysin valmis tantereelle uudestaan.