Tonni ja Milli tulivat viemään meidät treenaamaan. Aiheena oli hyppy, joten sitä varten oli kaivettava hyppyeste varastosta, raahattava se Annun autoon ja laittaa auto sekä este edeltä koulun pihalle ja lönkötellä itse perässä.

Tonni pääsi ensin kokeilemaan taitojaan. Me mustat briardit availimme sanaista arkkuamme vähän väliä, koska kyllähän häiriötä tulee olla... äipän mielestä me oltaisiin voitu olla ihan hipihiljaa, mutta mepä ei vaan olla!

Sitten oli Taunon vuoro. Tauno pääsi tekemään elämänsä ensimmäiset estehypyt. Alkuun yritettiin kiertää, mutta sitten mentiin hienosti yli. Vähän liioittelemalla, kuin Myytti - mutta parempi tehdä isosti kuin pienesti :).

Lopuksi tutkittiin Millin hampaita ja kannuksia ja roplattiin kroppaa. Milli ei ollut moksiskaan. Sitten Milli teki vähän sivulle tuloa.

Lopuksi tehtiin lyhykäinen lenkki, joka oli silkkaa helvettiä. Tao sinkoilu kuin ohjus hihnassa, koska Milliä olisi ollut kiva retuuttaa. Blanco yritti hoitaa asiansa, mutta se oli mahdotonta sinkoilevan ohjuksen kanssa ja Vili muutti Annun laumaan, koska siellä oli enemmän nakkia tarjolla. Useamman kurinpalautuksen jälkeen, Tauno saatiin viimein käskyn alla kulkemaan nätisti.

Muistin, miksei me Taotaon saapumisen jälkeen ole tehty yhdessä muiden kanssa enää lenkkejä paljoakaan.