Aamutalli meni sutjakkaasti. Onneksi ilma oli parempi kuin eilen, vaikkakin tuuli oli melkoinen. Sen verran tuo satunnaisrehkiminen (fyysinen) sai kropan tuntumaan niin murjotulta, että Elli sai vapaapäivän, kun puhtini ei riittänyt enää mihinkään hepan liikutukseen.

Eläinruokakaupan ja ruokakaupan kautta kotia. Blancolle ostin kevytNEUta. Itselleni pyttipannun :P.

Kotia päästyäni ensin vietiin piskit ulos. Blanco päätti pantata kakkaa edelleen. Tauno tohitti ja töhötti. Eilen illalla leikellessäni Blancon tassutakkuja, soitti eläinlääkäri vielä illalla. Kysyi pojan kuntoa ja jätti vielä yhden repsun meille haettavaksi asemalta. Blanco on kuitenkin ihan pirteä ja aloin itse miettimään, josko se olikin verioksu lähtöisin kintusta. Verikokeen jäljiltä jalkaan ei laitettu mitään lappua ja josko poika sitä autossa lussutti ennen oksua. Pienikin määrä verta nesteeseen sekoittuneena näyttää paljolta.

Iltalenkin jälkeen eilen kokeilin vielä lämmittää selkälihakset kuumilla vesipulloilla. Ei se nyt kovin askeleeseen vaikuttanut.

Tänään iltalenkillä B sitten vihdoin kakkasi. Tosin ripulit. Toivottavasti vatsa rauhoittuu pian. Eikä pöpö tarttuisi Viliin ja Taoon, koska se on sitten sellaista kakkarumbaa useamman päivän.

Miisan madotin. Se meni yllättävän kivuttomasti :)