Välillä Blanco tekee hyvän kakan ja sitten taas seuraavana päivänä ripulia :(. Eilen tuli taas ripulit ja aamulla ripulit. Tallilla käytiin nopeaan aamutuimaan bussilla ja Blanco oksensi bussiin (onneksi vatsa oli tyhjä ja ulos tuli vain lauantaimakkara, jonka sisällä olin anatanut aamun sydänlääkkeen). Eilen illalla aloitettiin uusi paasto + canikurit hain apteekista (samalla karnitiinia ja B-vitamiinia, lasku 96e :o). Tallilta tultua B sai canikurit riisin kanssa, koska ne ei enää pudonneet sellaisenaan.

Sääliksi käy suurta koiraherraa, joka ei anna kurjan olon vaikuttaa kuitenkaan kissajahtihaluihin tallin nurkissa. Nytkin poika meni nenä tuhisten "missä se Artturi on, missä on Artturi!". Artturi tosin viisaana kissana oli jo painunut pidemmälle hiirijahtiin.

Vili yritti kerjätä Tatilta vähän einestä, mutta hepo ei lämmennyt ajatukselle jakaa ruokaansa ja Vili jäi ilman :D. Taotao ei ehtinyt kiinnittää juuri mihinkään huomiota, koska töhötti vain pihalla ja kahlasi turvevellissä onnellisena. Jostain syystä, kun meidät tultiin hakemaan autolla kotia, autonomistaja ei ollut niin riemastunut :P.

Viikonloppu pitäisi jaksaa vielä aamut paskaa luomalla ja illalla uutisia. Sunnuntaina päästään kuitenkin jo kesäaikaan!