Tiistaina oli viimeiset Jessicat ja päätettiin tehdä kokeenomainen harjoitus. Näin näkyisi parhaiten mitä kehässä tapahtuukaan liikkeiden edetessä. Ongelmat oli samat vanhat ruutu ja tunnari, joista ruutu meni niin poskelleen ettei se vielä niin poskelleen ole mennytkään. Koko tapahtumasarja sisältää erinäisiä osia, mutta lopputulos oli se, että Tao seisoi ruudussa väärä kapula suussaan .

Treeneissä on tietysti hyvä puoli, että nämä pääsee korjaamaan ja toistoja tekemään niin kauan että saadaan onnistuminen.

Näillä eväin meille aukesi torstaina peruutuspaikka lauantain kokeeseen ja jostain syystä en osannut sanoa ei vaan otin paikan vastaan. Odotukset oli olemattomat, joten ei me mitään valmistauduttukaan.

Eli eväät nippanappa ykköseen on tässä: lähde työpaikan henkilökuntajuhlaan ja kotiudu puoli viisi aamusta, laita herätyskello soimaan seitsemäksi ja torkuta puoli tuntia, pakota itsesi toimimaan ja yritä suoriutua ylös. Soita itsellesi kuski. Lähde kokeeseen.

Tämän lisäksi tarvitaan lempeä tuomari ja vähän lahjapisteitä.

Tuomari: Marita Packalen

Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen: 9,5
Istuminen: 10
Luoksetulo: 9
Ruutu: 0
Nouto esteen yli: 10
Metalliesineen nouto: 10
Tunnistusnouto: 10
Kauko-ohjaus: 6,5
Kokonaisvaikutus: 9
Yhteensä 259p. VOI1

Siinä missä ruutu nollattiin taas liioilla käskyillä, oli tunnari täydellinen! Kaukoihin tarvittiin muutama lisäkäsky ja hyppynoutoonkin oikeasti vähän varastettiin, tällä kertaa ohjaaja varasti eikä taaskaan odottanut liikkurin käskyjä .

Suville kiitos kuvista :) www.hipsu.com

Onnea samaisessa kokeessa tulokset tahkonneille Maijalle + Nyytille (VOI1), Hannalle ja Aunelle (ALO1) kuin Henrikille ja Ruulle (ALO1) .