Viime viikonloppuna kurvattiin Ritan kanssa Hulttio, Tauno ja Peppi mukana Tampereelle. Peppi ei tosin päässyt ihan Tampereelle asti vaan jäi Lempäälään päivähoitoon. Miten vaikeaa se onkaan jättää pikkulikka hoitoon! Sitä on ihan varma, että jotain sattuu ja kaikki ei suju hyvin - siitä huolimatta, että Peppi meni synnyinkotiinsa leikkimään siskosten kanssa . Jos on hysteerinen, sitä on hysteerinen. Luonnollisesti jännitys oli ollut turhaa ja Peppi suoriutui päivästään ihan mainiosti. Kiitos Nooralle!

Hulttio ja Tao kävivät tällä pyörähtämässä Tampereen KV:ssa. Tao ei tahtonut oikein pysyä housuissaan huomatessaan, että pääsi ihan kaksin liikenteeseen! vaan teki parkkipaikalta messuhalliin kroolatessa piruetteja ääniefektein varustettuna. Tauno osaa laulaa liki yhtä lahjakkaasti kuin omistajansa. Hulttiolle oli kyseessä elämän ensimmäinen sisänäyttely, josta se suoriutui niin ikään loistavasti - ei ressannut. Mutta onhan se sellainen huoleton hölmö, näemmä myös sisänäyttelyissä. Itse laatuarvostelut meni Huli erinomainen ja nuorten luokan kolmas, Tao eh ja avoimen luokan kolmas.

Sunnuntai-ilta oltiin sitten taas reenaamassa. Pepille parasta antia oli vähän etuajassa olo, jotta ehti rauhassa puleerata Annun ja Annun nakkisäkin kanssa.

Annulla oli kamerakin mukana, tosin kuvaajan ja kuvattavan näkemys siitä pöllöstä ilmeestä on erilainen. Jos yhtä rinnoin tästen edes sovittaisiin, että rajataan ne kaksijalkaiset pois kuvista... .

Lauhojen ilmojen tullessa Peppi sai myös siirtyä autoilussa takakonttiin etupenkiltä. Se tarkoitti että verkon sivut piti tilkitä, muuten sinnikäs pentu puski itsensä sieltä oikein helposti takaisin sille paikalle, jolla Pepin mielestä hänen tulee matkustaa. Sitten protestoitiin kovaäänisesti, kun sivuista ei enää päässyt ja kohtaloon oli tyydyttävä. Puolisen tuntia ajeltiin ristiin rastiin ennen kuin nöyrtyminen tapahtui. Sen jälkeen kontissa on oltu ihan mielellään ja sinne hypätäänkin itse, alaspäin yritän saada  kopin ettei tulisi omin avuin ulos - välillä onnistuen, välillä en.

Olen jonkun aikaa epäillyt, että Pepin hampaat heiluu. Käsiropelolla en kuitenkaan ole saanut varmistusta asiaan, mutta siskolta tiedon tullessa, että eka hammas on lähtenyt, piti ihan alkaa tillistillä Pepin suuhun. Kyllä vain, yksi etuhammas on tippunut täältäkin suusta.